6KEER.NL


De website die je leven gaat veranderen!

Elfde (en laatste) Stap

Verpakkingen Lezen en Doseren

Je hebt volgens de instructies van 6KEER nu 6KEER een eetmoment. Ga deze doseren, ga verpakkingen lezen. Ga begrijpen waar dat overgewicht vandaan komt. Een patatje is helemaal niet erg, maar dan niet een dubbele grote zak samen met een berenklauw met satesaus, een flinke portie mayonaise en een paar biertjes vooraf.

In de avond heb je één eetmoment maar dit betekend niet dat je twee uur lang chips en borrelnootjes naar binnen moet werken en deze dan wegspoelt met paar biertjes. In 25 gram borrelnootjes zitten net zoveel calorieën als in een flesje bier! En, 25 gram borrelnootjes is echt niet veel! In de standaard zak zit minstens 300 gram.

Laat je Niet Misleiden!

En wat staat er op een zak Duyvis Borrelnootjes, "Zonder toevoeging van conserveer­middelen, smaakversterkers en kunstmatige kleurstoffen". Goed spul hé, dacht het dus mooi niet! We gaan vanaf nu lezen wat er achter op de verpakking staat en niet meer wat er aan de voorkant staat.

Eet gevarieerd, een goed ontbijtje heeft altijd iets van yoghurt en een graanproduct. Met de luch eten we een gezonde boterham. Het avondeten bestaat uit groente, aardappel (of paste) en vlees, de groente mag niet ontbreken. Als tussendoortje een sultana in de ochtend en een lekker appel op de middag. Wat je s'avonds nog eet moet je zelf weten maar houd het beperkt en wees zeer matig met de alcohol.

Met 6KEER per dag eten en 6KEER per week beweging en een redelijk normale voeding kom je vanzelf op een gezonde leefwijze uit!

Ben je door alle 6KEER stappen heen?

De 6KEER aanpak lijkt je wel wat?

Je hebt natuurlijk eerst alles gelezen en alleen geklikt!

Je krijgt nog een kans en begin opnieuw bij Stap één!

Veel Succes en Volhouden!

Opniew Lezen!

To the top