6KEER.NL


De website die je leven gaat veranderen!

Tiende Stap

Eetgewoonten Aanpassen

Het aanpassen van eetgewoonten gaan we met de 6KEER methode niet doen door dure afslank produkten of allerlei light produkten te kopen. Uiteindelijk helpt het niet en het kost je alleen maar verschrikkelijk veel geld!.

2 Sultana's kosten samen minder dan 35 eurocent en een modifast reep kost 85 cent! Als tussendoortje zijn ze ongeveer gelijk aan elkaar maar de modifast reep is dan wel bijna 3x zo duur! Dat gaan we dus mooi niet doen.

Alles draait reeds om het getal 6. Je eet 6KEER per dag en je hebt 6KEER per week een beweegmoment. Dat zit dus goed! Hiermee heb je een flinke pluim verdient. Dat is de belangrijkste stap.

Hoe Passen we Eetgewoonten Aan?

Heel simpel en heel langzaam. Omdat je nu 6KEER eet ben je reeds meer gaan nadenken over wat je eet. Nu gaan we meer kijken naar de hoeveelheid calorieën en moet je proberen de toppers te omzeilen.

We gaan niet voor slank en light maar voor normaal. Vroeger zou je hard en lang moeten werken onder zware condities. Het lichaam had veel energie nodig. Nu werken we 8 uur op een dag in een prettige omgeving en heeft het lichaam niet zoveel energie, lees calorieën, meer nodig.

Alle Calorieën die het Lichaam niet nodig heeft worden opgeslagen als VET!

Wil je daar weer van af dan kost dit tijd, verandering van het leefpatroon en doorzettings­vermogen. Een kortstondig afslankprogramma zorgt er niet voor dat er VET wordt afgebouwd. Alleen 6KEER is daar toe in staat!

Nu weet je wat niet goed is!

Nog 1 klik voor de laatste stap!

Stap Elf!

To the top